plek
spoor
tunnel

Kom naar de probeurs!

Gent bereidt zich voor op ‘de werf van de eeuw’. Op vrijdag 15 maart 2024 ontdekken professionele stakeholders op de probeurs van Gentspoort hoe dat gebeurt.

Wat is de probeurs?

Tijdens de probeurs brengen we vertegenwoordigers van handelszaken, bedrijven en scholen samen. Zo ontstaat tijd en ruimte om in te spelen op specifieke vragen en noden van de professionele stakeholders in het projectgebied. We combineren informatie met participatie via een infomarkt en werkateliers.

Wil je weten hoever we staan met het project?

Kom naar de infomarkt!

Wat?
Op de doorlopende infomarkt kom je alles te weten over het project. Zo ben je op de hoogte van de voorgeschiedenis en de volgende stappen. Je maakt ook kennis met de conceptontwerpen voor de zes projectzones.

Wanneer?
Vrijdag 15 maart 2024.
Van 15.00 tot 19.00 uur.

Waar?
Upgrade Academy, Sint-Pietersnieuwstraat 128, 9000 Gent.

Inschrijven?
Inschrijven is niet nodig.

Wil je mee nadenken over het ontwerp?

Kom naar de werkateliers!

Wat?
Tijdens de werkateliers duiken we samen in de diepte. Projectmedewerkers bekijken samen met je het conceptontwerp van een specifieke zone. Vervolgens kan je feedback geven op het conceptontwerp.

Wanneer?
Vrijdag 15 maart 2024.
Van 16.00 tot 18.00 uur.

Waar?
Upgrade Academy, Sint-Pietersnieuwstraat 128, 9000 Gent.

Inschrijven?
Schrijf je in voor 10 maart via het onderstaande inschrijvingsformulier.

Schrijf je in!

Wil je deelnemen aan de werkateliers voor de probeurs? Vul dan voor 10 maart het formulier hieronder in. Daarna bezorgen we je alle praktische info.